Onderzoeksteam

Het onderzoeksteam van Telan

Het onderzoeksteam van Telan bestaat uit de mannen en vrouwen die de mystery calls uitvoeren. Het is een gemêleerd gezelschap. Er is een goede mix tussen jong en oud, man en vrouw. Wat onze bellers met elkaar gemeen hebben? Zij zijn emotioneel extravert. Daar selecteren wij onze medewerkers op. Het zijn mensen met een creatieve achtergrond, bijvoorbeeld in theater en toneel. Onze bellers kunnen zich gemakkelijk in een ander verplaatsen en andere identiteiten aannemen. Zij zijn analytisch en kunnen snel schakelen. 

68253_3033

“Ik ben Roger, theatermaker en freelance acteur, zelfstandig ondernemer en al ruim twaalf jaar werkzaam bij Telan! Dat ik naast mijn theaterachtergrond ook bij Telan werk, is niet zo vreemd. Het onderzoek is namelijk niet veel anders dan acteren, maar dan op kantoor met een telefoon. Als Telan-medewerker heb ik vele rollen gespeeld: van boze huurder die de huur niet meer gaat betalen, tot een uitbater van een bordeel die z’n meisjes wil aanmelden voor de periodieke soa-test.“

67991_0354

“Mijn naam is Judith, amateur toneelspeelster, zangeres, kleinkunstartieste en werkzaam bij Telan sinds 2008. Tijdens mijn optredens hecht ik veel waarde aan geloofwaardigheid en inleving; toneelspelen is tenslotte waarachtig handelen onder verbeelde omstandigheden. Deze expertise komt zeer van pas bij mijn werk als telefonisch onderzoekster bij Telan. Het klinkt dan ook als applaus in mijn oren als een klant niet door heeft dat ik van Telan ben!”

67991_0327

“Mijn naam is Thelma en ik ben al bijna tien jaar met plezier werkzaam bij Telan. Waar anderen het leuk vinden om op de voorgrond in het theater te staan, heb ik meer belangstelling voor de zaken achter de schermen. Decors ontwerpen, grimeren en kleding maken. Creativiteit is ook een mooie leidraad bij mijn werk in het belteam van Telan. Het is een uitdaging om steeds nieuwe accenten onder de knie te krijgen en nieuwe geloofwaardige personages te verzinnen.”