Ontstaan

Passie voor kwaliteit

Telan is geboren uit een passie voor kwaliteit. Hoe kun je je gewone werk buitengewoon doen? Op het gebied van telefonie kun je ongelofelijk makkelijk fouten maken. Er wordt niet doorgeschakeld naar je voicemail, je vergeet terug te bellen. Maar in het bedrijfsleven kan elk gemist telefoontje een gemiste opdracht zijn.

Het zou vanzelfsprekend moeten zijn dat telefonische dienstverlening bij organisaties goed geregeld is. Helaas is niets minder waar. Er gaan serieuze kansen verloren, zonder dat organisaties en medewerkers zich dit realiseren. In de meeste gevallen is er sprake van onbewust onjuist gedrag. Telan houdt organisaties een spiegel voor: hoe goed hebben jij en je collega’s het voor elkaar op het gebied van telefonische dienstverlening?

 

Objectief oordeel

Wat doet Telan? Wij brengen de telefonische dienstverlening van organisaties in kaart. Telan is ontstaan toen bedrijven moesten gaan nadenken over kwaliteitsnormen en certificering. In dit kwaliteitsdenken kwam de klant als beller naar voren. Hoe communiceert een organisatie efficiënt met relaties, leveranciers, collega’s? Bedrijven zochten naar instrumenten om telefonisch contact te meten. Telan was hierop het antwoord, en is dit nog steeds. Al ruim vijfentwintig jaar.

De kracht van Telan is dat we volledig onafhankelijk en objectief zijn. Telan doet feitelijke waarnemingen en vervolgens aanbevelingen om tot verbetering te komen. Telan focust zich in het onderzoek niet alleen op de zaken die niet goed gaan, maar geeft ook complimenten waar afdelingen en medewerkers het goed geregeld hebben.